Rólunk

  • Ha most vágsz bele először vagy akár sokadszor az edzésbe,
  • ha eddig féltél kezdőként vagy épp nőként a nagyobb súlyoktól
  • ha már régóta végzel súlyzós edzést, de elakadtál a fejlődésben
  • ha még mindig nem érted el a vágyott fizikumot, erőszintet

... akkor most végre jó helyre érkeztél!

Az ERŐTÉR egy olyan, jó értelemben vett "klasszikus" edzőterem Zuglóban, ahol a szabadsúlyos alapgyakorlatokat részesítjük előnyben és olyan koncepciót követünk, ami a guggolás, fekvenyomás és felhúzás fejlesztése köré épül. A testépítést vegyítjük az erőemelés világának technikai tudásával.

Edzés inspiráló közegben, edzői felügyelettel
Rád szabott edzésterv, ami a céljaidnak megfelelően frissül
Erősödés Jobb fizikum Folyamatos fejlődési lehetőség

A mi célunk az, hogy Te:

  • rád szabott, precíz edzéstervvel
  • folyamatos nyomon követéssel és tervezéssel
  • állandó szakértői, edzői jelenléttel, felügyelettel
  • egy motiváló társaságban
  • lehető leghatékonyabban erősödj, fejlődj
  • elérd azt a célt, fizikumot, erőszintet amire régóta vágysz!

Az ERŐTÉR edzői, mind a személyes edzések, mind az online coaching alkalmával kizárólag olyan tudományosan alátámasztott technikákat, gyakorlatokat és folyamatosan bővülő tudást alkalmaznak, melyeket ők is évek óta használnak, illetve az erőemelői és a testépítés/fitnesz edzői tanulmányaikon felül, számos külön szemináriumon és képzésen szereztek meg. Szakképzett edzőink irányítása alatt tehát teljes biztonságban fejlődhetsz!

Rólunk mondták

Zsófi:

Kiváló szakértelemre, edzői felügyeletre, támogató közegre és barátságos hangulatra számíthat, aki az Erőtérben edz.

Áron:

Remek hangulat, szuper közeg egy teljesen új teremben. Minden edző segítőkész és teljes odafigyeléssel alakítják a kliensek programjait.

Julcsi:

Családias a hangulat, mindig érzem a figyelmet és a szakértelmet! Sokféle ember edz egyszerre, de mindenki kedves mindenkivel, már az első alkalmak során sem éreztem magam kellemetlen pudingnak a sok izmos test között. Sikerélményem is van, mert hasznos edzéstervet kaptam, minden alkalom másnapján a kellemes izomláz a jutalom!

Krisztián:

Egy szuper, odafigyelő csapatot és egy kiváló teremet talál itt mindenki. A remek hangulat mellé gyors fejlődési lehetőség párosul.

Ádel:

Családias hangulat, személyre szabott egyedi edzés terv. Soha sehol nem fejlődtem még ilyen ütemben. Eddig magasan a legjobb választásom, amellett hogy volt már konditermi, spartanos és street workoutos edzés programom is.